Golfsäsong 2019 är igång.

Jag ger lektioner 2019 Barkarby Golfhall, Ullna indoor, Kista Golfcenter och Jarlabanke GK.

Många av mina kunder har haft ett fantastiskt 2018 med sänkta hcp och många vinster som följd. Jag själv har också haft en fantastisk golfsäsong och A swing gör verkligen golfen lättare. Om ni inte har testat A swing så tycker jag verkligen ni ska göra det. Se din fulla potential.

Självklart coachar jag även andra svingar vilken som passar bäst för dig.

Mvh

Klas

Äntligen är golf klassat som friskvård!

Nu är det dags att boka lektioner för att komma iform till säsong 2018. Jag är igång för fullt nu och ger lektioner i Ullna hallen och Barkarby golfhall. Det är kul att båda anläggningarna har toptracer som ger dig direkt återkoppling på dina slag.

Nytt för i år är att äntligen är golf klassat som friskvård detta gäller:http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/friskvardsbidrag/

 

Jag har nu tränat David Leadbetters A Swing 1år och många av mina kunder har haft fantastiska resultat med mer längd och rakare slag som följd. Ett enklare sätt att svinga en golfklubba. Leadbetter är framröstad som årets bästa golftränare 2017.

https://vimeo.com/225300429

 

Jag har börjat lära ut David Leadbetter A Swing med framgångsrikt resultat. Många av mina kunder har sett snabba förbättringar med längre och rakare slag som följd.

Svingen nedan är en typisk A swing. Jag har själv tränat 1månad på A Swing med ett 7minuters träningsprogram/dag.

Jag slår längre, rakare har en stabilare bollflykt draw och märker större stabilitet i mitt golfspel. Denna sving kan jag verkligen rekomendera och nedan ser du A swing in action.

A swing är en förenklad baksving som gör det lättare att komma rätt i nedsvingen vilket ger mer precision och längd som följd.