Kundportal

Conny- Klas lär ut golfsvingen på ett enkelt sätt. Jag har nu lärt mig Leadbetters nya A swing och har förbytt min slice mot en draw. A swing är verkligen fantastisk, en förenklad baksving som gör det betyligt enklare att komma rätt och slå en draw som ger mer längd och precision. 

Björn L- Jag har tränat med Klas den nya A svingen efter 5*50min lektioner så har jag spelat mitt livs golf åkte ner till Portugal och vann tävling mot mina kompisar och har börjat slå draw istället för slice. Klas förklarar golf tekniken på ett enkelt sätt så man verkligen förstår vad det är man behöver träna på.  

Michael F- Efter några lektioner har jag nu sänkt mitt hcp och vann en tävling på Täby GK. Min golf har nu blivit bättre och roligare.

Lars T-Efter lektioner med Klas har jag nu fått en förståelse för golftekniken och hur jag ska träna för att bli bättre. Jag var nyligen och spelade en stor tävling på Gotland där jag spelade riktigt bra golf och vann. 

Rickard F- Efter några lektioner med Klas så har jag nu ökat min längd med drivern på 20m med större uppvridning och en annan release. Det har blivit kul med golf igen.

Beatrice- Efter lektioner med Klas har jag nu sänkt mitt hcp, ökat min längd, förbättrat mitt närspel och slår betydligt rakare.

Ralf- Efter ett paket på 5st lektioner med Klas har jag nu sänkt mitt hcp och slår längre och rakare.

Per-Efter några lektioner med Klas har jag förbättrat mitt närspel vilket gör att jag ofta spelar på mitt hcp eller bättre.

Karin A- Efter några lektioner med Klas vet jag nu hur jag ska träna för att bli bättre. Jag har lyckats spela på mitt hcp vilket var mycket länge sedan.

Leif- Efter några lektioner med Klas har jag nu förbytt en slice mot en draw och slår betydligt längre med drivern.

Karin P- Klas förenklar svingen vilket gör det förståligt vad man behöver träna på. Träning ger färdighet om man tränar på rätt saker.

Niklas- Jag har sänkt mitt hcp från 20 till 10 på 2 säsonger. Klas gillar att använda träningshjälpmedel under lektioner, vilket ger en bra känsla hur det ska kännas. Det har hjälpt mig mycket och gjort att jag kunnat spelat på 10 i hcp.